Menu

Aanleg van de tuin van uw dromen: vakkundig en zorgvuldig.

Als het ontwerp klaar is dan gaat het echte hoveniersvak beginnen. De aanleg van de tuin van uw dromen. Nadat wij geïnventariseerd hebben wat we kunnen hergebruiken, beginnen we met het opschonen van de ruimte, waarbij we vooral aandacht geven aan de grond en de voeding. Wat we niet kunnen gebruiken voeren wij voor u af. Naast dit belangrijke en zware grondwerk zorgen wij ook voor de (sier)bestrating  en (her)beplanting. Van grote bomen tot de allerkleinste plantjes of gazon. Ook met water kan een tuin gaan leven. Van vijverontwerp tot complete aanleg. Met zorg en aandacht leggen wijde basis voor een natuurlijke en inspirerende tuin.

Het onderhoud van uw tuin  is bij ons in goede handen.
Nadat uw tuin met zorg is aangelegd is het belangrijk te blijven zorgen voor uw tuin. Zodat u lang en met veel plezier kunt blijven genieten. Als u het onderhoud van uw tuin niet zelf wilt of kunt doen, dan verzorgen wij dit graag en goed voor u. Wij kunnen dit op aanvraag en ook periodiek voor u verzorgen. Dan heeft u er bijna geen omkijken meer na. Naast onderhoud verzorgen wij ook maai en snoeiwerk, herbeplanting en boomverzorging

Ook voor bedrijven en  instellingen, woningbouwverenigingen en VvE’s, verzorgen wij graag het onderhoud. Ook kunt u ons inschakelen voor de gehele  terreininrichting .

 ‘Zorgeloos genieten van wat de natuur ons geeft’

Meer weten over onze natuurlijke aanleg? Bel voor een afspraak

Unieke jubileumactie Van Doorn Tuinen 10 jaar

Van Doorn Tuinen bestaat deze maand april 10 jaar. Een mijlpaal waar wij trots op zijn. En dat willen wij graag delen met onze klanten. Daarom hebben wij een feestelijke actie voor onze klanten.
Iedereen die dit jubileumjaar (2017) een nieuwe tuin door ons laat verzorgen of de bestaande tuin laat herinrichten door ons, ontvangt

GRATIS 2 ONDERHOUDSBEURTEN (t.w.v. € 500)

Deze actie is geldig t/m 31-12-2017.