Menu

Advies en ontwerp

Advies over de tuin bij u past. Persoonlijk en natuurlijk
Een goed advies begint bij luisteren. Naar uw wensen over sfeer en stijl, gebruik en onderhoud. Maar ook vooral goed kijken. Naar de stijl van het huis en de inrichting, de ruimte en de omstandigheden, de vorm de zonligging en aanwezigheid van bestaande beplanting. Alles speelt mee te komen tot een resultaat wat volledig beantwoord aan de wensen. Van een nostalgische tuin met authentieke elementen tot een moderne tuin met praktische en strakke indeling. In alles is de natuur de essentie. Wan t met een natuurlijke tuin breng je de natuur dichterbij je huis.

Ontwerp van natuurlijke tuinen, geïnspireerd door de natuur zelf.
Een goed en doordacht ontwerp is de basis van een tuin naar wens. Het verbindt de tuin met de woonomgeving. Henk van Doorn laat zich graag inspireren door de natuur zelf. Stijl en materialen worden afgestemd op de sfeer van de omgeving en het huis zelf. Indeling en vorm worden bepaald door de persoonlijke wensen en de ligging. Invloed van wind en zon, wensen op gebied van schaduw of specifieke beplanting zijn van grote invloed op het resultaat. Iedere tuin is uniek  omdat het exclusief op maat ontworpen wordt.  Vooral de beplanting bepaald in grote mate de sfeer van de tuin. Henk van Doorn streeft naar een persoonlijke opzet, waarbij de mens en de natuur een harmonieus geheel zijn.

De natuur is voor mij een onuitputtelijke en natuurlijke inspiratiebron’

Meer weten over onze natuurlijke advies en ontwerp? Bel voor een afspraak 

Unieke jubileumactie Van Doorn Tuinen 10 jaar

Van Doorn Tuinen bestaat deze maand april 10 jaar. Een mijlpaal waar wij trots op zijn. En dat willen wij graag delen met onze klanten. Daarom hebben wij een feestelijke actie voor onze klanten.
Iedereen die dit jubileumjaar (2017) een nieuwe tuin door ons laat verzorgen of de bestaande tuin laat herinrichten door ons, ontvangt

GRATIS 2 ONDERHOUDSBEURTEN (t.w.v. € 500)

Deze actie is geldig t/m 31-12-2017.