Tuinpakket

Advies

Het begint
met luisteren

Van Doorn Tuinen heeft hart voor de natuur en een passie voor natuurlijke tuinen. We houden van groen, werken er mee en leven ervoor. Onze kennis en ons groene vakmanschap delen we graag met onze klanten. Of u nu uw tuin wilt renoveren of volledig wilt vernieuwen, we gaan graag het gesprek met u aan. Daarbij beginnen we met luisteren, naar uw plannen, ideeën en voorkeuren voor tuinstijl en mate van onderhoud. Op basis van uw informatie geven we advies over een tuin die past bij uw wensen.

Ontwerp

Harmonie tussen
woning en natuur

Een tuin die helemaal past bij uw persoonlijke wensen begint met een goed doordacht ontwerp. Henk van Doorn combineert uw voorkeuren met de beschikbare ruimte, zonligging en andere elementen zoals wind en diervriendelijkheid. Het resultaat is een tuinontwerp dat een natuurlijke harmonie creëert tussen uw woning en de groene omlijsting daarvan. Of een tuin nu klein of groot is, een tuinontwerp van Van Doorn Tuinen maakt op een creatieve wijze gebruik van de ruimte rond uw woning. Groen als we zijn zoeken we naar mogelijkheden om bestaande materialen en beplanting een tweede leven te geven.

Aanleg

Grondige aanpak,
goed gepland

De aanleg van uw nieuwe tuin wordt uitgevoerd door eigen medewerkers van Van Doorn Tuinen. Zij beschikken over alle kennis én materieel om dit professioneel en efficiënt te doen. Aanleg begint met het opschonen van de huidige tuin: overbodige materialen worden duurzaam afgevoerd, herbruikbare spullen worden zorgvuldig apart gezet. Vervolgens kijken we naar de noodzaak om de grond te verbeteren en deze te verrijken met voeding. Dan gaan de stratenmakers, houtbouwers en hoveniers aan de slag met de realisatie van úw tuin. Alle werkzaamheden worden strak gepland, zodat u niet onnodig lang ‘in de rommel zit’.

Onderhoud

Zelf doen, samen doen of laten doen?

Ieder mens heeft eigen tuinvoorkeuren. De één wil er geen omkijken naar hebben (alleen van genieten!, een ander tuiniert graag vele uren per week. Voor al die verschillende mensen biedt Van Doorn Tuinen een onderhoudspakket op maat. Het onderhoud grotendeels uitbesteden? Kan. Een voorjaars- en najaarsbeurt? Doen we! Alleen het grote snoeiwerk? Regelen we! Desgewenst leggen we uw onderhoudswensen vast in een (voordelig) onderhoudscontract.

Facebook van Doorn Tuinen

Graag even bomen over
 de nieuwe tuin?

Heeft u prille of al meer concrete ideeën over een nieuwe tuin? Neem tijdig contact op met Van Doorn Tuinen. We komen graag bij u op bezoek om de mogelijkheden door te spreken. Bel 0342 – 424 997 of 06 – 20 94 27 54. Ook kunt u een bericht sturen via info@vandoorntuinen.nl of door onderstaande formulier in te vullen.