Menu

Van Doorn Tuinen: al meer dan 10 jaar ‘Buitengewoon natuurlijk’!

Van Doorn Tuinen creëert en realiseert tuinen met een persoonlijke en natuurlijke uitstraling. Met de natuur zelf als inspiratiebron. Als professioneel en servicegericht hoveniersbedrijf zijn wij met veel plezier actief op gebied van:

  • Advies en Ontwerp
  • Aanleg en renovatie
  • Algemeen en periodiek onderhoud
  • Vijveraanleg en onderhoud
  • Bestratingen en tuinafscheidingen.

Een groen hart voor duurzame en natuurlijke tuinen
Met een persoonlijke visie op de natuurlijke uitstraling van de groene ruimte, adviseert en ontwerpt Henk van Doorn zelf de tuin die de klant wenst. Zijn inspiratiebron is de natuur zelf. En zoals Henk zelf zegt: ‘Met de tuin haal je de natuur dichtbij huis’. Van Doorn Tuinen bestaat al meer dan 10 jaar en mag met recht allround en ervaren genoemd worden. Klanten waarderen het enorm als ik ze verras met een ontwerp dat zo mooi aansluit bij de persoonlijke wensen en de sfeer van het huis.

Met een natuurlijke tuin haal je de natuur dichterbij je huis’

Meer weten over onze natuurlijke aanpak? Bel voor een afspraak 

Unieke jubileumactie Van Doorn Tuinen 10 jaar

Van Doorn Tuinen bestaat deze maand april 10 jaar. Een mijlpaal waar wij trots op zijn. En dat willen wij graag delen met onze klanten. Daarom hebben wij een feestelijke actie voor onze klanten.
Iedereen die dit jubileumjaar (2017) een nieuwe tuin door ons laat verzorgen of de bestaande tuin laat herinrichten door ons, ontvangt

GRATIS 2 ONDERHOUDSBEURTEN (t.w.v. € 500)

Deze actie is geldig t/m 31-12-2017.