Een nieuwe tuin in 5 stappen

Van Doorn Tuinen werkt bij de aanleg van nieuwe tuinen volgens het Tuin-5-Stappenplan. Een werkwijze die garant staat voor optimaal resultaat.

Ruimte voor groen

Ontmoeting

Nadat u via e-mail, app of telefoon contact heeft opgenomen, maken we altijd een afspraak voor een persoonlijke ontmoeting. We bekijken de huidige tuin, bespreken uw wensen en brengen de ligging in kaart.

Een boom in iedere tuin

Voorstel

Aansluitend maken we voorstel dat past bij uw wensen. Dat kan een eerste schets of praatplaatje zijn, maar ook een meer uitgewerkt ontwerp met beplantingsplan. Geen project is standaard en dat geldt ook voor onze voorstellen.

Omgeving die leeft

Offerte en plan(ning)

Valt ons voorstel bij u in goede aarde, dan maken we een offerte met uitwerking van uw tuinplan en bijbehorende planning. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Tijd voor planten

Uitvoering

Op het afgesproken tijdstip komt ons tuinteam uw tuin aanleggen.

Passend bij uw vingers

Afronding

Is de aanleg gereed, dan komen we opnieuw op bezoek en lopen met u door de tuin. We kijken of alles naar wens is en geven advies over onderhoud.

Omgeving die leeft

Afronding

Is de aanleg gereed, dan komen we opnieuw op bezoek en lopen met u door de tuin. We kijken of alles naar wens is en geven advies over onderhoud.

Spreekt onze visie u aan? Neem contact op!

Facebook van Doorn Tuinen

Graag even bomen over
 de nieuwe tuin?

Heeft u prille of al meer concrete ideeën over een nieuwe tuin? Neem tijdig contact op met Van Doorn Tuinen. We komen graag bij u op bezoek om de mogelijkheden door te spreken. Bel 0342 – 424 997 of 06 – 20 94 27 54. Ook kunt u een bericht sturen via info@vandoorntuinen.nl of door onderstaande formulier in te vullen.